NES therapie:

Nutri-Energetics Systems

 

NES therapie is een methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om deze te verbeteren. NES is ontwikkeld door Peter Fraser en Harry Massey en gebaseerd op de ontdekking van het Human Body Field.

 

Het Human Body Field (HBF) is een energieveld rondom het menselijk lichaam die zijn oorsprong vindt in de kwantumfysica. In dit energieveld ligt informatie opgeslagen over onze fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. 
 
Het HBF kan worden beschouwd als een soort routekaart. Het brengt informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen, te reguleren en te coördineren.

 

De staat waarin het HBF zich bevindt, verandert voortdurend. Het is dynamisch en reageert op alles waaraan u fysiek, emotioneel en mentaal wordt blootgesteld. Het reageert zelfs op uw gedachten. Fysieke, emotionele, mentale en chemische trauma’s hebben een negatief effect op het lichaam en daarmee ook op het Human Body Field.

 

Deze informatie kan een verstoring geven van het HBF en is af te lezen op een scan die wordt gemaakt met het NES Professional computersysteem.

 

Het maken van een NES scan:
Uw HBF wordt gemeten door uw hand op een scanner te leggen die is verbonden met specifieke software in de computer. In ongeveer 15 seconden is de volledige scan gereed. Daarna verschijnt het volledige meetverslag op het computerscherm.