Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Hieronder vindt u uitleg van wat de methodes inhouden Kinesiologie:

Kinesiologie betekent leer der beweging. Het is een methode die spier- en energie-versterkend werkt. Het doel is om het lichaam in een optimale conditie te brengen, te houden en tegelijkertijd het zelf herstellend vermogen te activeren.     

Door middel van spiertesten zoekt men de onbalans op: lichamelijk, psychisch, emotioneel en op structureel gebied.

Het is een bewustwordingsproces.      

Door middel van spiertesten weet men welke correctie het lichaam nodig heeft om de onbalans te corrigeren en evt. op te heffen. We kennen verschillende vormen van kinesiologie:

Touch for Health is de basis van kinesiologie.

 Edu kinesiologie: om leervaardigheden te verbeteren. Denk aan dyslexie, leerproblemen, onhandigheid maar ook om doelen te bereiken.

 Wellness kinesiologie: werkt op allerlei problemen die veroorzaakt worden door emoties en stress.

Ook werk ik o.a. met: Primaire reflexen, het transformeren van allergieën, Remedies, etc.

Inner-Speak 


Inner-Speak is een effectieve manier die gebruik maakt van kinesiologie.

Deze spiertest helpt je bij het communiceren met je innerlijk. Je kunt direct communiceren met je innerlijk, zonder de invloed van gedachten of ego.

Inner-Speak is een methode, afkomstig uit Amerika en door Jean Adrienne wereldwijd bekend gemaakt, Inner-Speak geeft je handvatten om los te komen van oude patronen, lichamelijke klachten, angsten en andere belemmeringen die je ervan weerhouden om het leven vol te aan te gaan.

Het spoort op wat je tegenhoudt om te kunnen loslaten. Met de effectieve methode van Inner-Speak kun je op elk gewenst gebied werken aan dat wat nu niet gaat zoals je het zou willen, bijvoorbeeld relaties, gezondheid, angsten of gewoon dat rare gevoel waar je maar niet de vinger op kunt leggen.

Inner-Speak helpt jou om je eigen licht meer te laten schijnen en het versterkt je kracht in wie je werkelijk bent.

CranioSacraal TherapieCranioSacraal Therapie is een behandelwijze, waarbij het doel is een ontspanning te krijgen in het craniosacraal systeem en het bindweefselsysteem met behulp van zachte technieken weer in balans te krijgen.

 

De CranioSacraal therapie is ontstaan uit de osteopathie en gaat er van uit dat het lichaam een eenheid is.

Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect met elkaar verbonden door het bindweefsel. Dit bindweefsel (fascie) kunt u zien als een soort laken waar de schedel, het ruggenmerg, alle organen, de botten, de spieren, de gewrichten, de bloedvaten en de zenuwen in gevouwen zitten.

Beperkingen in het bindweefsel kunnen hierdoor klachten veroorzaken op vele plaatsen in het lichaam.

Dit betekent dat bij bijvoorbeeld nekklachten de oorzaak van het probleem in de nek kan zitten, maar ook net zo goed ergens anders in het lichaam.

Het bindweefsel geeft stevigheid en bescherming, maar zorgt ook voor beweeglijkheid.

Om te kunnen leven dienen we vrij te kunnen bewegen. Bewegen is leven.

De Bars 

Deze techniek is ontwikkeld door Garry Douglas en Dain Heer.

Het is een mooie techniek om veranderingen in je leven mogelijk te maken.

 Fotonen Therapie

Wat is fotonentherapie?

Fotonentherapie is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie (laser)wordt overgedragen aan het lichaam. Hierdoor wordt uw lichaam gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te genezen.


Wat houdt de behandeling in?

De kop met de licht energie wordt op een bepaalde plaats gehouden zodat de cellen in die omgeving de licht energie op kunnen nemen en het zelf herstellend vermogen in werking wordt gezet. Het voelt meestal aangenaam en is geheel pijnloos.

 

Waar kan fotonen therapie voor worden in gezet?

het activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam, zorgt voor een toename van immuun reacties, optimaliseert alle stofwisselingsfuncties, stimuleert direct energetisch alle lichaamscellen en verbetert de mentaal-emotionele conditie.

Journey therapie

Brandon Bays is de grondlegster van de Journey therapie (Boek: De Helende Reis.)

 

Vele verschillende factoren leiden ertoe dat we gebeurtenissen die we hebben meegemaakt in ons leven niet kunnen verwerken. Deze slaan we als een soort ballast op in onze cellen.

 

Journey therapie is een inspirerende en effectieve methode om vanuit je bron innerlijke blokkades (de ballast) op celniveau op te ruimen waarna je vanuit vrijheid een nieuwe toekomst voor jezelf kunt creëren. 

Journey therapie is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en met iedere andere therapie of medische behandeling te combineren


APS

APS: staat voor actie potentiaal stimulatie.

Wat doet APS?

Er wordt een signaal, door de plaatsing van elektroden op het lichaam, overgebracht. Uit onderzoek is gebleken dat het lichaam reageert op APS door belangrijke stoffen aan te maken die voor het herstel van het lichaam onontbeerlijk zijn. Deze stoffen zijn lichaamseigen, bijvoorbeeld ontstekingsremmers en pijnstillers.

Hoe werkt APS?

Een behandeling met APS is een prettige, niet pijnlijke behandeling. Het signaal wordt door elektroden te plaatsen op het lichaam overgebracht. U kunt een lichte tinteling ervaren. Meestal wordt er tijdens een behandeling 4 x de plaats van de elektroden gewisseld. De behandeling zelf duurt ongeveer 35 minuten.

Waarvoor helpt APS?

APS kan worden ingezet voor uiteen lopende klachten, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bijvoorbeeld:

Pijnklachten Rugpijn, hoofdpijn, RSI klachten, Spierspanning, Tennisarm, Verstijvingen van het bewegingsapparaat, ME, MS, en vele andere klachten.

MiHealth

Wat doet miHealth?

Er wordt gebruik gemaakt van bio-elektrostimulatie, een minuscule stroompje leidt tot verbeteringen in het functioneren. De NES miHealth is zowel direct ‘op het lichaam’ als indirect te gebruiken.

  

Hoe werkt miHealth?

Tijdens de behandeling tussen 2 – 30 minuten wordt de miHealth op de huid gelegd, of licht over de huid bewogen, of op korte afstand van het lichaam gebruikt, in de zendfunctie. De cliënt ervaart hoogstens zachte tintelingen en voelt zich na de behandeling meestal meer ontspannen.

 

Waarvoor helpt miHealth?

NES miHealth ondersteunt het lichaam en zorgt voor:

Versneld herstel na sport en sportieve activiteiten, Verbetering van de mobiliteit van gewrichten, Verbetering van het slaappatroon, Verhoging van mentaal en emotioneel welzijn, Verbetering van het energie patroon, Verbetering van pijnklachten, Ondersteuning bij ontspanning.

Prognos® Therapie:

Prognos is een computeranalyse-systeem waarin de energietoestand van de 14 hoofdmeridianen, zoals die in de acupunctuur bekend zijn gemeten worden. Aan de hand van de metingen die in grafieken en overzichten op het beeldscherm verschijnen, kan bepaald worden welke meridianen een energetische verstoring hebben en door welke oorzaken deze verstoring is opgetreden.

 

De 15 te meten oorzaken zijn:

 

1. Schimmels, 2. Virussen, 3. Bacteriën 

4. Parasieten, 5. Toxische belasting,

6. Miasme, 7. Chakra's, 8. Gebit,  

9. Matrix, 10. Hormonen, 11. Geopathie - Electro smog, 12. Littekenstoring

13. Hersenkernen, 14. Psyche - emotie, 15. Vitaminen - mineralen - aminozuren 

 

Als de oorzaak van de klacht bekend is, kan gewerkt worden aan de ophef van de verstoringen.

Het prognossysteem is afkomstig uit de ruimtevaartgeneeskunde.

Bij klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel een specialist te bezoeken.


NES-Health


NES-HealthNES therapie is een methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om deze te verbeteren. NES is ontwikkeld door Peter Fraser en Harry Massey en gebaseerd op de ontdekking van het Human Body Field.


Het Human Body Field (HBF) is een energieveld rondom het menselijk lichaam die zijn oorsprong vindt in de kwantumfysica. In dit energieveld ligt informatie opgeslagen over onze fysieke, emotionele en mentale gesteldheid.  Het HBF kan worden beschouwd als een soort routekaart. Het brengt informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen, te reguleren en te coördineren.


De staat waarin het HBF zich bevindt, verandert voortdurend. Het is dynamisch en reageert op alles waaraan u fysiek, emotioneel en mentaal wordt blootgesteld. Het reageert zelfs op uw gedachten. Fysieke, emotionele, mentale en chemische trauma’s hebben een negatief effect op het lichaam en daarmee ook op het Human Body Field. Deze informatie kan een verstoring geven van het HBF en is af te lezen op een scan die wordt gemaakt met het NES Professional computersysteem. Het maken van een NES scan:


Uw HBF wordt gemeten door uw hand op een scanner te leggen die is verbonden met specifieke software in de computer. In ongeveer 15 seconden is de volledige scan gereed. Daarna verschijnt het volledige meetverslag op het computerscherm.VitaloNutri® Meridiaandiagnostiek


Via computer-analyse worden ruim 450 voedingsmiddelen getest en krijgt u inzicht welke voedingsmiddelen door u goed en niet goed verdragen worden. Het uitvoeren van dit programma leidt tot:


-     het opheffen van voedingsintoleranties


-     een betere gezondheid


-     gewichtsafname PAS Therapie


PAS staat voor: Physio Acoustic Sound Therapie.Wanneer kiest u voor PAS Therapie?


Als uw spieren verkrampt zijn, als u problemen heeft met uw bloeddruk of cholesterolgehalte, wanneer u last heeft van osteoporose of indien u pijnklachten, stressverschijnselen of angsten heeft, dan is PAS Therapie een geschikte methode om uw lichaam en geest weer terug in balans te brengen.


Wat houdt PAS Therapie in? Bij de PAS Therapie relaxt u heerlijk in een luxe fauteuil met speciale laag- frequentie geluidsgolven (van 27Hz tot 113Hz) die vanuit de speakers komen.


Deze geluidsgolven hebben een helende werking. Uw lichaam revitaliseert op golven van geluid.


Een behandeling duurt ongeveer een half uur. De PAS therapie werkt moeiteloos door kleding, gips, bandage of medische steunaanpassing heen. Een speciale voorbereiding is niet noodzakelijk.


Het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. 

Destinationcoach

Dr. Robert McDonald, (een Amerikaanse psycholoog en Master NLP-trainer) heeft een krachtige en effectieve Coaching methodiek ontwikkeld die snel en elegant blijvende veranderingen biedt bij een uiteenlopend scala van klachten.

 

Waarvoor werkt de Destination Methode?

De Destination Coach kan met veel soorten emotionele problemen werken, zoals angst, fobie, post traumatische stress stoornis (PTSS), zelfkritiek, innerlijk conflict, emotionele afhankelijkheid, rouw, verstrengeling met personen, beperkende overtuigingen die het bereiken van een doel in de weg staan, onvermogen om te vergeven en relatieproblemen. Het is ook mogelijk met verschillende fysieke problemen te werken, zoals bijvoorbeeld allergie, verslavingen en oorsuizen.

 


Essentiele oliën


De kracht van de natuur is enorm en van planten is al eeuwenlang de geneeskracht bekend. 

De natuurlijk voorkomende, sterk aromatische onderdelen bevinden zich in zaden, schors, stelen, wortels, bloemen en andere onderdelen van de plant. Het biedt de planten bescherming van buitenaf en speelt tevens een rol in plantbestuiving. Naast de intrinsieke voordelen voor de planten en het feit dat ze heerlijk ruiken, zijn ze al decennia lang in gebruik bij maaltijdbereiding, schoonheidsbehandelingen en in de gezondheidszorg.

Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid.

Het gebruiken en toepassen van essentiële oliën heet aromatherapie. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen.L.E.A.P. Therapie


Het Learning Enhancement Acupressuur Programma (LEAP) werd eind jaren tachtig gecreëerd door Charles Krebs, die samen met een team van klinisch psychologen, spraakpathologen, neurologen en andere gezondheidswerkers een effectief programma ontwikkelde om de meeste leerproblemen te corrigeren. 

In zekere zin is ons hele leven een continu leerproces, en ons succes wordt vaak bepaald door hoe goed we leren en onze levenservaringen integreren. 

Dus heb je een slechte concentratie? 

Kun je geen eenvoudige som doen? 

Rommelig handschrift? 

Heb je dyslexie of ADD/ADHD? 

Vindt u het moeilijk om te verstaan ​​wat iemand zegt, ook al is uw gehoor in orde?

Kan je geheugen beter zijn?

 

Het stapsgewijze Learning Enhancement Acupressuur Programma - LEAP-programma zal veel uitkomst bieden. In korte tijd biedt het een duidelijke verbetering doordat het de echte oorzaken opheft.